Aanbouw Render Aankomst

Welkom op de website over de aanbouw bij D.S.R. Proteus-Eretes. Op deze site vindt u meer informatie over de aanbouw.

Aanbouw?
Waarom wilt de roeivereniging Proteus-Eretes een aanbouw? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe gaat het met het binnenhalen van de financiering? Op welke manier kan ik mijn steentje bijdragen aan dit project? U leest het hier!

Voorgeschiedenis
In augustus 2014 werd er vanuit de profcoaches de wens uitgesproken een indoorroeibak bij Proteus-Eretes neer te zetten. Door met de volledige eerstejaarsacht of -vier in de roeibak te trainen, kunnen grote stappen op het gebied van roeitechniek gemaakt worden. Het bestuur van de Delfste Studentenroeivereniging Proteus-Eretes heeft besloten dit project op te gaan pakken en de roeibak te gaan realiseren!

Roeibak
Naast dat de roeibak een extra trainingsfaciliteit biedt aan de roeiers, biedt het ook de mogelijkheid andere ruimtes van het gebouw uit te breiden. Op de roeibak kan namelijk een tweede verdieping worden gebouwd waar ruimte is voor uitbreiding van het huidige verenigingsgebouw. Vandaar dat we niet meer spreken over het realiseren van een roeibak, maar van een aanbouw!

Status Quo
Na de goedkeuring op de Lunch-ALV hebben we gelijk de architect aan het werk gezet. Die gaat nu samen met de constructeur de indeling van de begane grond aanpakken

Volg ons op facebook!

Bent u geïnteresseerd in de voortgang van dit project?
Like onze facebookpagina!

thumb_up

Laatste updates
 • Subsidieregeling bekend
  De subsidieregeling voor sportverenigingen is bekend gemaakt. Lees hier wat dit betekent voor de aanbouw en voor Proteus.

  Lees meer
 • Zomerupdate aanbouw
  Deze zomer zijn de aanbouw commissies ook nog druk bezig met de aanbouw en er is weer veel gebeurd. Daarom een korte update!

  Lees meer
 • De aanbouw is op zoek naar versterking
  Inmiddels gaan we de laatste fase in van de aanbouw voor de bouw. Hiervoor zijn we nog op zoek naar versterking voor zowel de RiA als WvA. Hou jij van Solidworks, ben jij een held met arduino, of ben jij juist een vlotte babbelaar, dan zijn we op zoek naar jou!

  Lees meer

Ontwerp

Het ontwerp van de aanbouw dat gemaakt is door Blauw architecten wordt hier kort toegelicht aan de hand van een selectie van tekeningen.

Het ontwerp van de aanbouw richt zich op het plein aan de voorzijde van de Beuk. Centraal naast de entree wordt de roeibak geplaatst. Deze wordt overspannen door een houten spanten constructie. Rechts naast roeibak is plaats om de botenwagen te stallen, in de loods wordt hierdoor meer ruimte gecreëerd om in de toekomst meer stellingen voor boten te plaatsen. Tussen de loods en roeibak is ruimte voor een nieuwe grote commissiekamer. Links naast de roeibak komt de nieuwe entree die net zoals de roeibak een dubbele hoogte heeft. Via een trap is het mogelijk om naar boven te gaan waar je terecht komt op de entresol.

Vanaf deze entresol is het mogelijk om naar de nieuwe keuken en bestuurskamer te gaan en de barzolder op te lopen. De oude keuken wordt een roeierskeuken en/of een opslagplaats voor barbenodigdheden. Ook zal er naar de ventilatie van de barzolder gekeken worden wanneer de installatieadviseur in de volgende fase ingeschakeld wordt. Daarnaast worden in het huidige gebouw de kleedkamers en toiletten vernieuwd. Ook worden de kleedkamers vergroot, er wordt gekeken naar een betere indeling van de benedenverdieping om dit mogelijk te maken. Het geheel wordt afgesloten met een groendak met lichtkoepels, deze zullen vanaf de brug goed zichtbaar zijn.

Aanbouw Render Aankomst

Shop

Wordt ook donateur van de aanbouw! Door uw bijdrage kunnen we onze droom roeibak een werkelijkheid maken.

Sponsoring

De aanbouw is dé mogelijkheid om langdurige exposure te bieden voor onze partners. Zorg ervoor dat u top-of-mind bent bij onze 850 ondernemende en gedreven technische studenten, op zoek naar stages, afstudeeropdrachten of (bij)banen.
trending_up
Langdurige exposure

We bieden verschillende mogelijkheden om uw naam te laten zien op een belangrijke plek in het gebouw: bijvoorbeeld op een plakkaat bij de entree van het gebouw, of op de trap richting de sociëteitsruimte. Verschillende prijsklassen zijn beschikbaar van €750,- tot €5000,-

turned_in_not
Exclusieve mogelijkheden

Daarnaast hebben we exclusieve mogelijkheden, waarbij u uw naam kunt verbinden aan een ruimte in de aanbouw, zoals een commissiekamer, de keuken of de bestuurskamer. Vraag onze commissaris bedrijven naar deze mogelijkheden.

question_answer
Mogelijkheden op maat

Wij denken graag met u mee over mogelijkheden op maat. Wilt u bijvoorbeeld uw langdurige exposure combineren met een workshop, bezoek aan onze jaarlijkse bedrijvenborrel of een inhousedag? Dat kan! Ook organiseren wij roeiclinics voor bedrijven die op zoek zijn naar een sportief bedrijfsuitje, om op een leuke, sportieve manier geld in te zamelen voor de aanbouw. Graag bespreken wij de mogelijkheden van deze opties in een persoonlijk gesprek!

Wilt u ook bijdragen aan de aanbouw? Neem dan contact op, om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf! Een aantal grote bedrijven ging u al voor!

Onze commissaris bedrijven, Simone Hoskam, is te bereiken via aanbouw@proteus-eretes.nl

Q&A

De aanbouw is een project om het verenigingsgebouw van Proteus-Eretes, de Beuk, uit te breiden en verbouwen. Dit gebouw stamt uit 1997 en is ontworpen toen de vereniging nog niet zo groot was als nu. De aanbouw zorgt ervoor dat het gebouw geschikt is om het groeiende aantal leden te kunnen huisvesten. In de aanbouw zal er plek zijn voor de Van Oord roeibak, welke de meest innovatieve roeibak moet worden van de wereld. Hiernaast zal er een nieuwe keuken komen en zullen er commissiekamers te vinden zijn. Naast de aanbouw zal de Beuk ook onder handen worden genomen. Zo zal de benedenverdieping worden heringericht waardoor er grotere kleedkamers ontstaan en ook de sanitaire voorzieningen zullen worden uitgebreid en verbeterd.

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze aanbouw!
Wij staan altijd open om uw vragen te beantwoorden. Voor vragen kunt u mailen naar planvanaanbouw@proteus-eretes.nl

Contact

D.S.R. Proteus-Eretes
Bezoekadres
‘De Beuk’
Rotterdamseweg 362A
2628 AT Delft

Postadres
Postbus 322
2600 AH Delft

Mailadres
aanbouw@proteus-eretes.nl

Telefoon
015-2623720

Bijdragen?
Wilt u de D.S.R. Proteus-Eretes helpen met de financiering van het project houdt er dan rekening mee dat er eventueel fiscale voordelen te verkrijgen zijn!

Bij een eenmalige schenking aan onze steunstichting betaalt de fiscus mee boven een drempelbedrag. Dit drempelbedrag is 1% van uw verzamelinkomsten met een minimum van 60 euro. Daarnaast zijn periodieke schenkingen over minstens 5 jaar verspreid ook aftrekbaar zonder drempelbedrag.

Komt uw eenmalige schenking boven de drempel uit? Wilt uw een overeenkomst met ons voor een periodieke schenking? Heeft uw andere financiële vragen? Neem dan contact op met de penningmeester van de aanbouw.

Volg ons op facebook!

Bent u geïnteresseerd in de voortgang van dit project?
Like onze facebookpagina!

thumb_up